>>> KAPCSOLAT <<<

MINTAVÁROSI PIACTÉR

MailerLite hírlevélküldő kezelése – online tanfolyam

MailerLite hírlevélküldő kezelése – online tanfolyam

29.900 Ft

A hírlevél még ma is az egyik legeredményesebb marketing eszköz, akár kis- vagy nagy vállalkozásról, akár MLM üzletről legyen is szó.

Ha van saját hírlevél listád, ahová a témáddal kapcsolatban iratkoztak fel az érdeklődők, akkor kincs van a kezedben.

Ha viszont bármiben vállalkozol online, és még nincs hírlevél listád – minél hamarabb el kellene kezdened feliratkozókat gyűjteni.

Igen ám, de a hírlevélküldő rendszerek használatának tudománya SEM olyan tudás, amit megkaptál volna az általános- vagy középiskolában; főiskolán, egyetemen is csak akkor, ha speciálisan marketing irányban tanultál.

Számtalan, különbözőképpen működő hírlevélküldő szoftver létezik, különböző funkciókkal, nagyon eltérő árakon – és néhány kivételtől eltekintve, leginkább nem magyar nyelven.
Ha még nem használtál hírlevélküldő rendszert, és nem is nagyon tudod, melyik lenne neked való, túl bonyolultnak tűnhet, és könnyen elmehet a kedved az egésztől.
Pedig ezt a szuper marketing eszközt vétek kihagyni!

Ebben az online tanfolyami anyagban az egyik legsokoldalúbb, ugyanakkor nagyon felhasználóbarát, és árban is az egyik legkedvezőbb hírlevélküldő szoftverhez, a MailerLite-hoz kapsz teljeskörű használati útmutatót.

Részletesebb ismertető elérhető >>> ITT

A tanfolyam megvásárolható >>> ITT

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

29.900 Ft