>>> KAPCSOLAT <<<

MINTAVÁROSI PIACTÉR

WordPress weboldalkészítés online tanfolyam

WordPress weboldalkészítés online tanfolyam

29.900 Ft

Spórolj időt! Komplett, írott-képes-videós “összeszerelési útmutató”, amit csak másolnod kell lépésről lépésre.
Minden egy helyen! Nem kell semmit keresgélned, mert mindent megkapsz egyben.
Nézed, olvasod, másolod! Ennyire egyszerű.
Neked is kellenek a “sorvezetők”, ha új dolgot tanulsz?
Neked is biztonságot jelent, ha tudod, van akihez fordulhatsz a kérdéseiddel?

HA TE IS ILYEN VAGY, AKKOR EZT IMÁDNI FOGOD! 

LESZ TÁRHELYED ÉS DOMAIN NEVED – Nagyon kedvező áron juthatsz megbízható tárhelyhez és domain névhez, közösen végigvesszük, mit kell feltétlenül beállítanod, mit hol találsz, mit hogyan tudsz beállítani, ami majd a weboldalad működéséhez szükséges lesz.
MEGTANULOD HASZNÁLNI A WORDPRESST – A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelőjével fogsz megismerkedni, a videós segédanyagokat követve játszva telepítheted, és építheted meg a weboldalad alapjait. Tisztában leszel azzal, mi mire való, mit hol találsz a WordPress kezelőfelületén belül.
MEGISMERED AZ ELEMENTOR WEBLAPÉPÍTŐ HASZNÁLATÁT – Az Elementor segítségével olyan profi weboldalakat legózhatsz össze magadnak kész elemekből, hogy irigyelni fognak érte. Ha megismered, rájössz, gyerekjáték vele a weboldalépítés, ha szerettél gyerekkorodban legózni, akkor ezt is csípni fogod.
MEGISMERKEDSZ EGY PROFI GRAFIKAI SZOFTVERREL – megtanulod használni a Canva képszerkesztőt, ami sokkal több egy egyszerű képszerkesztőnél. Ez a másik, aminél esélyes mellékhatás a beleszerelmesedés 🙂 Bármilyen grafikai munkát el tudsz készíteni vele profi minőségben (képek, névjegyek, plakátok, közösségi média grafikák, brosúrák, stb.) Sőt, még videót, prezentációt is készíthetsz vele.
GDPR MEGFELELÉS  – Na, ezt valószínűleg nem fogod annyira szeretni, de ez is hozzátartozik a weboldalakhoz. Képbe kerülsz, mi ez, miért fontos, mit kell tudni róla, és hogyan tudsz neki megfelelni. Így lesz minden törvényes elvárásnak megfelelő a weboldalad online megjelenése.
Összesen 64 könnyen követhető és lemásolható lecke, amiket ha megvalósítasz, lesz egy saját jól működő, profi kinézetű WordPress weboldalad.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

29.900 Ft